Multimetal

Jag har nu Äntligen tid till att skriva lite här 🙂

 

Efter ha haft bal, klassresa ,slutat 9:an, jobbat i tre veckor, varit på HPN träffen och popkollo är jag äntligen hemma och kan ta det lugnt. Popkollo är ett musikläger som fokuserar på tjejer. Man får testa trummor, gitarr, bas,keyboard och att sjunga sedan parar ledarna ihop dig och några andra tjejer till ett band. Jag och mitt band satsade på att spela rock och vi tänkte att det skulle vara roligt att köra “if a were a boy” med Beyoncé. Vi gjorde den till en cover som blev riktigt bra :D. Sedan tvingade en ledare oss att skriva en egen låt för hon tyckte vi redan kunde våran låt efter tre dagar .

Nackdelen var dom långa dagarna som började redan 07:15 av att ledarna väckte oss. En dag hade två ledare tagit med sig en högtalare, mikrofon, några trummor och el el-gitarr och började köra lite låtar Hehe snacka om att man blev vaken av det .

Jag hade ett eget rum för att slippa förklara för nya människor om min sjukdom och för att jag skulle få det lättare att vila på kvällarna vilket jag verkligen behövde. Men det var också lite tråkigt för jag kom aldrig nära en annan deltagare som andra rumskompisar blev. Vilket var lite synd.

Men nu är jag äntligen hemma och har bara vilat och tagit det lungt idag 🙂

Kommer imorgon lägga upp lite bilder och videor kanske

Kram MultiMetal ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s