Livet är hårt!, men idag har nagellack gjort min dag bättre!

Snart har jag legat inne på Sahlgrenska i en månad, jag menar en månad av mitt fortsatta liv. Undrar hur lång tid vi superhjältar legat på sjukhus om man lägger ihop all tid. Jag menar 2013 var jag mer på sjukhus än hemma, det längsta jag var hemma var 10 veckor. Denna veckan har jag genomgått en blodförgiftning, avslutar antibiotikakuren om ett par dagar. Jag håller på att trappa ned smärtstillande vilket är riktigt jobbigt. Mina underbara föräldrar var här och hälsade på i lördags och med sig hade de en del av det nagellackskit jag beställt! Gissa om jag blev glad! Bara att sitta och tittat på alla fina flaskor och färger, jag vet jag är nog lite konstig! Just nu är mina naglar turkosa och de ska stämplas med något guldigt motiv, resultat kommer.

Just nu är jag trött på sjukhus! Läkare som inte lyssnar och bara stirrar sig blinda på provsvar! ( Inte alla dock). Imorgon kommer förmodligen alla mina färgpennor som min lärare skickat på posten så jag kan göra lite mönster i min nya fina skissbok, A3-format med hård svart pärm.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig! Det är en sak jag börjar lära mig. Visst jag kanske får gå i skolan ett år till om det behövs på grund av all sjukhustid. En sak jag känner är att när man är sjuk har man inte riktigt samma förutsättningar som alla andra, man kan inte planera för långt framåt, man måste planera allt i minsta detalj inför en resa, inte bara packa väskan. Man kan få ändra sin väg genom livet under tiden, något som irriterar mig. Jag vill ha samma förutsättningar som mina vänner och syskon! Men å andra sidan har jag något som de inte har, ett helt annorlunda, skruvat och konstigt men okej liv.

Och idag är jag glad över mina nya nagellack, de fina flaskorna med en rosett på, och i massa olika färger.

Mitt liv och min väg fortsätter vare sig jag vill eller inte, så jag gläds av de små ögonblicken som gör dagen lite bättre.

Kram MultiArtist

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s